Merhaba, ben Khalid, DTNO.1'in bir ajanıyım

DTNO.1 ile işbirliği hikayemi paylaşmayı seviyorum, çünkü şirket Fas'taki akıllı saat işimi güçlendirmeme yardımcı oluyor. Benim adım Khalid. Akıllı saat işime 2019 yılında, akıllı saatin gençler arasında en popüler araçlardan biri haline geldiğini gördüğümde başladım. İlk akıllı saat mağazamı Kazablanka'da açtım ve şimdi DTNO.3 sayesinde bölgemdeki pazarı genişletmeme yardımcı olan 1 akıllı saat mağazam var.


Khalid mağazalarından birinde


Piyasadaki en yeni akıllı saatler hakkındaki bilgilerimi tazelemek için sık sık youtube'daki videolara göz atıyorum. DTNO.1 ile olan hikayem 2021'de başladı. Ocak ayında bir gün, Youtube'da video izlerken, sayfamda DTNO.1'den DT36 olarak adlandırılan yeni bir akıllı saat tanıtan canlı bir akış yayınlandı. Akıllı saatin güzel görünümü hemen gözlerime çarptı ve birçok iyi özelliği insanların uygun fiyatlı bir akıllı saatte bulabileceği tek şeydi. Sezgilerim bana bu akıllı saatin çok yakında bir hit olmak üzere olduğunu söyledi.

Akıllı saatin özelliklerini öğrenmek için DTNO.1 resmi web sitesini hemen açtım. Güzel görünümü, temiz kaplaması ve kapsamlı özellikleri ile DT36 gerçekten gözümde olmazsa olmaz bir ürün haline geldi ve beni daha sonra satın alma müdürüm olan Çin'deki bağlantımı aramaya zorladı, Bay Wu. On yıldan fazla bir süredir dijital cihaz endüstrisinde, DTNO.1 şirketinin saygın akıllı saatler üreten ve son yıllarda hızla büyüyen akıllı saat pazarında yeni bir güç olduğunu benimle paylaştı. Sonra ona, genel merkezini ziyaret ederek şirket hakkında daha fazla bilgi edinmeme yardımcı olup olamayacağını sordum. Akıllı saat endüstrisine de ilgi duyduğundan, Wu benimle işbirliği yapmaya istekliydi. DTNO.1'in merkezi de Çin teknoloji limanı Shenzhen'dedir ve bu da tanıma sürecini çok daha kolay hale getirmiştir.


 
Khalid ve müşterisi

Çin'e hiç gitmemiş olmama rağmen, şirketi iyi tanımamı engellemedi. Wu, DTNO.1'in Shenzhen'in Nanshan bölgesindeki merkezini ziyaret etmem için beni temsil etti. DTNO.1'e yaptığı ziyaret sırasında, onunla bir video konferans yaparak katıldım ve şirketi gözlerimden gördüm.

Ziyarete katılmadan önce, DTNO.1'in sadece küçük bir şirket olduğunu düşündüm, ancak gerçek beni yanlış kanıtladı. Şirket, ürün yapısal tasarımı, çip geliştirme, yazılım geliştirme ve uygulama geliştirmeden donanım geliştirmeye kadar uzanan kendi geliştirme ve araştırma ekiplerine sahiptir. Dahası, DTNO.1'in biri Shenzhen'de bulunan üç seri üretim fabrikası Wu tarafından denetlenmişti, bu arada ben de video konferans yoluyla katılıyordum. Şık fabrika, SOP sürecine sıkı sıkıya uyarak akıllı saatleri verimli bir şekilde üretti. Yetkin araştırma ve geliştirme ekipleri ve iyi organize edilmiş fabrikalar güvenimi kazandı ve bizi işe yönlendirdi.

 

DTNO.1 akıllı fabrikalarından biri

DTNO.1, aramızdaki işbirliğinin ayrıntılarını tartışmak üzere bir satıcı atadı. Şirketin müşterilerine sevkiyatta öncelik, ürünlerin en düşük fiyatları, ürünlerin en son bilgileri ve maket gibi birçok avantaj sunduğu acente politikasını öğrendikten sonra Fas'ta DTNO.1'in bir acentesi olmaya karar verdim.

Bununla birlikte, bu prority'ler sonunda DTNO.1'i seçmemin ana nedeni değildi, çünkü diğer birçok marka bana benzer faydalar sağlayacaktı. Şirketi gerçekten ayıran avantaj, acentelerine pazarlama desteği sağlayabilmeleridir, bu da beni cezbetti. O zamana kadar küçük bir akıllı saat mağazasına sahiptim ve bir çevrimiçi mağaza işletiyordum. Posterler, ürün animasyonu gibi pazarlama materyallerini yapmamıza yardımcı olabilecek bir tedarikçi, başkasından işi yapmasını istemek için bana çok para ve zaman kazandırıyor. Bize sağladıkları güzel pazarlama materyalleri satışlarımızı artırdı ve mağazalarıma çok daha fazla trafik çekti. Bunun dışında, on yıldan fazla bir süredir içinde bulunduğu için akıllı saat endüstrisinde yeterli deneyime sahip olan DTNO.1, bölgeme uygun pazarlama kampanyası stratejisini bize sağlayabilir ve pazar payımı genişletmeme yardımcı olabilir.

DTNO.1'in bize aralıksız sağladığı pazarlama desteği sayesinde akıllı saat işim hızla büyüyor. İkinci ve üçüncü mağazalarım bir yıl içinde art arda açıldı. Son olarak, DTNO.1 ve ben, DTNO.1'den yerel ve başkentteki bağlantılarımla, Kazablanka'da birlikte şirketin bir yan kuruluşunu kurmaya karar verdiğimiz işbirliği seviyesini artırdık.

 

DTNO.1'in Kazablanka'daki yan kuruluşu yapım aşamasındaydı

DTNO.1, bölgemdeki işimi büyütmeme yardımcı oluyor. DTNO.1'in bir ajanı olarak artan etkim, şirkete karşılığında güvenilir bir akıllı saat markası olarak iyi bir ün kazandırıyor. Bu yüzden aramızda kazan-kazan işbirliği, işi olumlu bir döngü döngüsüne götürüyor.

İşbirliğini mümkün olduğunca uzun süre sürdüreceğimizden kesinlikle eminim, çünkü şirketin en iyi ve en uygun fiyatlı akıllı saatleri üreterek gezegendeki daha fazla insanın akıllı giyilebilir teknolojiden yararlanmasına izin vermek için gerçekten doğru şeyi yaptığını görüyorum. Ve inanıyorum ki, zengin ya da fakir olsanız da, tüm insan toplumunun sahip olduğu ortak bir avantaj olarak teknoloji, herkesi hizmet etmek için farklı bir şekilde almamalıdır. Bu büyük ajan ailesinde daha fazla insanın bize katılabileceğini görmek istiyorum, hadi dünyayı yavrularımız için biraz daha iyi bir yer haline getirelim.

Preview: Older post

Next: Newer post

*Please make sure your email address is correct, otherwise we will not be able to contact you!

E-posta listemize katılın!

DTNO.1 ile ilgili en son haberleri ve yeni çıkan DTNO.1 ürünleri hakkında bilgi almak için abone olun!

Copyright © 2022 Xinkeying Digital rights reserved.