WearPro Sağlık Raporu, sağlığınız hakkında anlık analiz sağlar

Akıllı saatlerin kullanıcılara sağlıkla ilgili çok sayıda özellik sunma yeteneği, çoğu zaman insanların bunları kullanmayı seçmesinin birincil nedenidir. Bununla birlikte, çoğu akıllı saatin insanların sağlığının belirli yönlerini ölçebilmesine veya izleyebilmesine rağmen, genellikle kullanıcılara sağlıklarının derinlemesine analizini sağlayamayacaklarını belirtmek önemlidir.

DTNO.1, kendi geliştirdiği uygulaması WearPro'ya, kullanıcıların sağlığı hakkında veri üretmek ve rapor vermek için DTNO.1 akıllı saatlerle sorunsuz bir şekilde çalışacak olan sağlık raporu adı verilen inanılmaz bir özellik ile yükseltildi. Şimdi uygulamanın bu yeni sürümü, kullanıcıların testten sonra uygulama mağazasından indirmeleri için başlatılmak üzere.

DTNO.1'in DT8 Ultra Max gibi en yeni modelleri, kalp atış hızı izleme, kan oksijen seviyesi izleme, uyku izleme, kan basıncı ölçümü ve EKG (Elektrokardiyogram) dahil olmak üzere sağlıkla ilgili birçok işleve sahiptir. Kullanıcıların sağlığının daha doğru bir analizini oluşturmak için, kadınlarsa wight veya adet bilgileri gibi ek bilgiler sağlamaları önerilir.



Wearpro uygulamasındaki Sağlık Raporu işlevi, kapsamlı bir rapor oluşturmak için kullanıcının son 30 güne ait verilerini değerlendirir. Bu rapor, yukarıda belirtilen her vücut ölçümü için öneriler sunar. Önerilere ek olarak, Sağlık Raporu ayrıca kullanıcılara her vücut ölçümü için kriterler sunarak verilerin arkasındaki anlamı daha iyi anlamalarına yardımcı olur.


Sağlık verilerini yenilemek veya yeni verilerin bir listesini almak için, kullanıcılar kapsamlı bir sağlık raporu oluşturmadan önce sağlığın her yönünü manuel olarak ölçebilirler. DTNO.1 akıllı saatlerin tıbbi cihazlar olmadığını ve bunlardan üretilen verilerin tıbbi tanıdan ziyade yalnızca referans amaçlı olduğunu belirtmek gerekir.

Akıllı saatleri toplu olarak satın almakla ilgileniyorsanız veya ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen info@dtno1.com adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sorularınızı yanıtlamak için her zaman buradayız.

Preview: Older post

Next: Newer post

*Please make sure your email address is correct, otherwise we will not be able to contact you!

E-posta listemize katılın!

DTNO.1 ile ilgili en son haberleri ve yeni çıkan DTNO.1 ürünleri hakkında bilgi almak için abone olun!

Copyright © 2022 Xinkeying Digital rights reserved.