Bir müşteriden DTNO.1'e gönderilen bir mesaj

On yıldan fazla bir süredir akıllı saat endüstrisinde yer alan DTNO.1, kalbinin derinliklerinden, yalnızca mükemmel ürünler üretir ve bunları makul fiyatlarla satarsanız, pazar tarafından tanınacağınızı ve müşterilerin kalbini kazanacağınızı bilir. Uygun fiyatlı mükemmel ürünler üretmek, DTNO.1'in temel taşıdır ve akıllı saat imalat endüstrisinde lider konuma sahiptir. Son yıllarda birçok yeni rakibin ortaya çıktığı bu kıyasıya rekabette mücadele etmek için bize en büyük motivasyonu veren şey, müşterilerimizin tanınmasıdır.

İşte bize Instagram'da Çin'deki imalat endüstrisi hakkında ne hissettiğini ve piyasadaki farklı markalar altındaki benzer akıllı saatler üzerinde yaptığı ayrıntılı bir incelemeden sonra DTNO.1'den ürünü neden seçtiğini anlatan uzun bir pasaj yazan bir müşteri.

İleri teknoloji elitlerle sınırlı kalmamalı Kashan, Pakistan'dan bir iş geliştirme müdürüdür, bu nedenle şirketi için iş yapmak için yurtdışına çıkma şansı vardır.
Son 16 yılda, farklı endüstrilerde bir dizi büyük üretici bulduğu Kanton Ticaret Fuarı'na katılmak için Çin'in Guangzhou şehrini birkaç kez ziyaret etti.



Çin'de geliştirilen ve uygun fiyatlarla satılan iyi ürünler üreten üretim zincirinden etkilendi, böylece gelişmekte olan ülkelerden gelen insanlar da ileri teknolojinin tüm insan ırkına getirdiği zevk ve rahatlığı paylaşabilirler.

DTNO.1'in yapmaya çalıştığı şey tam olarak budur, dünyanın her köşesinden müşteriler için en uygun fiyatlı akıllı saatleri üretmektedir, çünkü şirket zengin veya fakir olsanız da, insan ırkının bir üyesi olarak teknolojinin güzelliğinden yararlanma hakkına sahip olduğunuz bir değeri desteklemektedir.

Çin'in önde gelen bir akıllı saat üreticisi olarak, DTNO.1 pazar tarafından tanındı ve iyi ürün kalitesi ve düşünceli hizmetler için iyi bir ün kazandı. Sonuç olarak, DTNO.1, Çin hükümeti tarafından sırasıyla Polonya ve Brezilya'da düzenlenen Çin Marka Fuarı'na katıldı ve Çin'i temsil eden bir kuruluş olarak Dubai'deki sonuncusuna katılacak.

Kashan'ın DT8 Ultra'yı
seçmesinin nedeni Kashan'ın bize yazdığı mesajdan, çocukluğundan beri dijital teçhizatı ve aletleri sevdi ve bu hiç değişmedi. Son zamanlarda çocukları için akıllı saatler satın almak istedi ve Apple Watch Ultra'nın klonlarını tanıtan birçok video izledi. Bununla birlikte, düzinelerce video izledikten sonra, videoların etrafta konuştuğunu düşündüğü ve DTNO.1'den akıllı saat DT8 Ultra'yı tanıtan bir video izleyene kadar bu klonlar arasındaki avantaj ve dezavantajlara gerçekten işaret etmediğini düşündüğü için kafası karıştı.



DTNO.1 tarafından yüklenen video, DT8 Ultra'yı ayrıntılı olarak tanıtıyor ve akıllı saatin rakiplerinden ayıran avantajlarını gösteriyor. Örneğin, akıllı saat gövdesi alaşımlı metalden ve akıllı saatin çizilmelere ve çarpışmalara dayanmasını sağlayan yüksek standartlı temperli cam parçasından yapılmıştır; DT8 Ultra'nın üretim kalitesi rakipleri arasında en iyisidir. Şimdi, Kashan'ı sonunda DT8 Ultra'yı seçmeye çeken aşağıdaki videoyu kontrol edebilirsiniz.

The video tempting Kashan to go for DT8 Ultra

DTNO.1 is always trying to produce the best affordable smart watches for everyone. Although our products are not perfect enough, we are doing our best to improve our products and services and then exceed our customers’ expectations.
 
Kashan also mentioned in his message that the font style of our products is not good enough, giving others a image of low quality despite the fact that the screen, functions, or everything is perfect. What a wonderful peice of advice that we have noted down and reported to the technical team. And the improvement of it will meet our customers soon.
 
We appreciate the sincerity and love from Kashan, which gives us motivation and determination to walk on the right path of producing the best affordable smart watches and making everyone able to afford the joy of wearable technology. 

Preview: Older post

Next: Newer post

*Please make sure your email address is correct, otherwise we will not be able to contact you!

E-posta listemize katılın!

DTNO.1 ile ilgili en son haberleri ve yeni çıkan DTNO.1 ürünleri hakkında bilgi almak için abone olun!

Copyright © 2022 Xinkeying Digital rights reserved.